Je Zal Het Maar Hebben: Saar houdt bijeenkomst met haar 100 persoonlijkheden

Je Zal Het Maar Hebben: Saar houdt bijeenkomst met haar 100 persoonlijkheden

Saar heeft een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, zo vertelt ze bij Je Zal Het Maar Hebben. “Wij zijn het systeem deskundig, dat bestaat uit meer dan 100 mensen. Vrouwen mannen en kinderen.” Al deze persoonlijkheden hebben hun eigen gedachtes en meningen. Daarom begint Saar elke dag met een bijeenkomst waarbij al deze persoonlijkheden hun zegje kunnen doen.

Bekijk het fragment van Je Zal Het Maar Hebben in de video hierboven.

Je Zal Het Maar Hebben is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Je Zal Het Maar Hebben terugkijken bij Gids.tv.

<em>Je Zal Het Maar Hebben</em>: Saar houdt bijeenkomst met haar 100 persoonlijkheden Saar heeft een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, zo vertelt ze bij Je Zal Het Maar Hebben. “Wij zijn het systeem deskundig, dat bestaat uit meer dan 100 mensen. Vrouwen mannen en kinderen.” Al deze persoonlijkheden hebben hun eigen gedachtes en meningen. Daarom begint Saar elke dag met een bijeenkomst waarbij al deze persoonlijkheden hun zegje kunnen doen. Bekijk het fragment van Je Zal Het Maar Hebben in de video hierboven. Je Zal Het Maar Hebben is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Je Zal Het Maar Hebben terugkijken bij Gids.tv. Je Zal Het Maar Hebben: 20 jaar: Michael en Ilona hebben een kindje Bekijk deze video » Je Zal Het Maar Hebben: 20 jaar: Pepijn heeft een stuk minder last van zijn persoonlijkheidsstoornissen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Je Zal Het Maar Hebben: Saar houdt bijeenkomst met haar 100 persoonlijkheden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier