Premier Mark Rutte belaagd bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video)

Premier Mark Rutte belaagd bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video)

Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet.

Premier Mark Rutte heeft vrijdagmiddag het Binnenhof verlaten. Hierbij werd hij belaagd door veel mensen van de pers en slachtoffers van de toeslagenaffaire.

Lees verder onder de video.

Premier <em>Mark Rutte belaagd</em> bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video) Bekijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte over de val van het Kabinet. Premier Mark Rutte heeft vrijdagmiddag het Binnenhof verlaten. Hierbij werd hij belaagd door veel mensen van de pers en slachtoffers van de toeslagenaffaire. Lees verder onder de video. Rutte al fietsend uitgejoeldRutte moest zich een weg banen door een horde journalisten, die op het nieuws van de val van het Kabinet Rutte III waren afgekomen. Van anderhalve meter afstand was bepaald geen sprake. Ook waren slachtoffers van de toeslagenaffaire naar het Binnenhof gekomen, de reden van het opstappen van het Kabinet. En Rutte werd uitgejouwd toen hij wegfietste: “Rutte, rot op!” Bekijk de beelden van Mark Rutte die belaagd wordt in de video van De Telegraaf hierboven. Premier Mark Rutte over val Kabinet: ‘Het hele systeem heeft gefaald’ (video) Bekijk deze video » Eric Wiebes na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’ Bekijk deze video »
Politiek :
Premier Mark Rutte belaagd bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video)

Rutte al fietsend uitgejoeld
Rutte moest zich een weg banen door een horde journalisten, die op het nieuws van de val van het Kabinet Rutte III waren afgekomen. Van anderhalve meter afstand was bepaald geen sprake. Ook waren slachtoffers van de toeslagenaffaire naar het Binnenhof gekomen, de reden van het opstappen van het Kabinet. En Rutte werd uitgejouwd toen hij wegfietste: “Rutte, rot op!”

Bekijk de beelden van Mark Rutte die belaagd wordt in de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier Mark Rutte belaagd bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier