Tijd voor Max gemist? Peter Pannekoek blikt terug op 25 jaar Dit Was Het Nieuws

Tijd voor Max gemist? Peter Pannekoek blikt terug op 25 jaar Dit Was Het Nieuws

Dit was het nieuws bestaat 25 jaar en in februari is de 250e aflevering van de show te zien. Teamcaptain Peter Pannekoek blikt terug: "Toen ik puber was, was het mijn favoriete comedie programma." Nu staat hij zelf te shinen als vertegenwoordiger van een van de teams: "Eerst schrijver geworden van de grappen van Harm, nu teamcaptain."

Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder. Dit was het nieuws is wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd voor Max</em> gemist? <em>Peter Pannekoek</em> blikt terug op 25 jaar <em>Dit Was Het Nieuws</em> Dit was het nieuws bestaat 25 jaar en in februari is de 250e aflevering van de show te zien. Teamcaptain Peter Pannekoek blikt terug: "Toen ik puber was, was het mijn favoriete comedie programma." Nu staat hij zelf te shinen als vertegenwoordiger van een van de teams: "Eerst schrijver geworden van de grappen van Harm, nu teamcaptain." Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder. Dit was het nieuws is wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Peter Pannekoek tipt de beste comedians op Netflix Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Dit was het nieuws' start morgen met 40ste seizoen Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor Max gemist? Peter Pannekoek blikt terug op 25 jaar Dit Was Het Nieuws


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor Max gemist? Peter Pannekoek blikt terug op 25 jaar Dit Was Het Nieuws of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier