Tijd voor Max: Kees Boonman over aftreden kabinet: "Politiek pijnlijk"

Tijd voor Max: Kees Boonman over aftreden kabinet: "Politiek pijnlijk"

Vandaag (15 januari) is tijdens een persconferentie bekend geworden dat het kabinet is gevallen. Rutte III is niet meer. Politiek commentator Kees Boonman reageert: "Politiek pijnlijk." Maar is het aftreden van het kabinet symbolisch of hebben de ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire er echt wat aan? Boonman: "Eigenlijk is dat een vraag aan u."

Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder.

<em>Tijd voor Max</em>: Kees Boonman over <em>aftreden</em> kabinet: &quot;Politiek pijnlijk&quot; Vandaag (15 januari) is tijdens een persconferentie bekend geworden dat het kabinet is gevallen. Rutte III is niet meer. Politiek commentator Kees Boonman reageert: "Politiek pijnlijk." Maar is het aftreden van het kabinet symbolisch of hebben de ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire er echt wat aan? Boonman: "Eigenlijk is dat een vraag aan u." Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder. Bekijk ook Eric Wiebes na vertrek: ‘Voel me niet schuldig, wel zwaar medeverantwoordelijk’ Bekijk deze video » Premier Mark Rutte belaagd bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor Max: Kees Boonman over aftreden kabinet: "Politiek pijnlijk"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor Max: Kees Boonman over aftreden kabinet: "Politiek pijnlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier