Video: Peter Klein over toeslagenaffaire: "Onderste steen nog niet boven"

Video: Peter Klein over toeslagenaffaire: "Onderste steen nog niet boven"

Kabinet Rutte-III is gevallen. De reden: de toeslagenaffaire. Peter Klein was een van de journalisten die de toeslagenaffaire aan het rollen heeft gekregen. Is dit genoeg? Klein reageert: "Het is wel doorgedrongen in Den Haag dat er iets moet veranderen." Echter noemt hij wel: "Heb het gevoel dat de onderste steen nog niet helemaal boven is."

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

Video: <em>Peter Klein</em> over <em>toeslagenaffaire</em>: &quot;Onderste steen nog niet boven&quot; Kabinet Rutte-III is gevallen. De reden: de toeslagenaffaire. Peter Klein was een van de journalisten die de toeslagenaffaire aan het rollen heeft gekregen. Is dit genoeg? Klein reageert: "Het is wel doorgedrongen in Den Haag dat er iets moet veranderen." Echter noemt hij wel: "Heb het gevoel dat de onderste steen nog niet helemaal boven is." Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook Premier Mark Rutte belaagd bij vertrek Binnenhof: ‘Rutte, rot op!’ (video) Bekijk deze video » Tijd voor Max: Kees Boonman over aftreden kabinet: "Politiek pijnlijk" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Peter Klein over toeslagenaffaire: "Onderste steen nog niet boven"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Peter Klein over toeslagenaffaire: "Onderste steen nog niet boven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier