Talkshow M gemist? Derya Selvi noemt premier Rutte: "Ongeloofwaardig"

Talkshow M gemist? Derya Selvi noemt premier Rutte: "Ongeloofwaardig"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Derya Selvi</em> noemt premier Rutte: &quot;Ongeloofwaardig&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Het kabinet-Rutte III is vandaag (15 januari) gevallen door de toeslagenaffaire. Derya Selvi is een van de gedupeerden van de toeslagenaffaire en bespreekt hoe de woorden premier Rutte bij haar binnenkwamen vandaag: "Ongeloofwaardig. Ik ben een stuk vertrouwen kwijt." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Derya Selvi noemt premier Rutte: "Ongeloofwaardig"

Het kabinet-Rutte III is vandaag (15 januari) gevallen door de toeslagenaffaire. Derya Selvi is een van de gedupeerden van de toeslagenaffaire en bespreekt hoe de woorden premier Rutte bij haar binnenkwamen vandaag: "Ongeloofwaardig. Ik ben een stuk vertrouwen kwijt."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Derya Selvi noemt premier Rutte: "Ongeloofwaardig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier