Video: gedupeerden van de toeslagenaffaire Rafen en zijn moeder: "Zie hier niks goeds in"

Video: gedupeerden van de toeslagenaffaire Rafen en zijn moeder: "Zie hier niks goeds in"

Voor veel gedupeerden van de toeslagenaffaire heeft de val van het kabinet niet echt indruk gemaakt. Zo ook voor Rafen en zijn moeder. Zij zijn de dupe van de fouten die gemaakt zijn door het kabinet. Rafen: "Ze gaan nog steeds door als kabinet, voor hun veranderd er niks, voor ons veranderd er niks." De moeder van Rafin heeft liever dat ze de echte schade vergoeden: "12 jaar is niet niks, ik zie hier niks goeds in."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: gedupeerden van de <em>toeslagenaffaire</em> Rafen en zijn moeder: &quot;Zie hier niks goeds in&quot; Voor veel gedupeerden van de toeslagenaffaire heeft de val van het kabinet niet echt indruk gemaakt. Zo ook voor Rafen en zijn moeder. Zij zijn de dupe van de fouten die gemaakt zijn door het kabinet. Rafen: "Ze gaan nog steeds door als kabinet, voor hun veranderd er niks, voor ons veranderd er niks." De moeder van Rafin heeft liever dat ze de echte schade vergoeden: "12 jaar is niet niks, ik zie hier niks goeds in." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Talkshow M: Carola Schouten over aftreden kabinet: "Er is nog heel veel werk te verrichten" Bekijk deze video » Talkshow M: Sigrid Kaag over aftreden kabinet: "We moeten inzetten op totale verandering" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: gedupeerden van de toeslagenaffaire Rafen en zijn moeder: "Zie hier niks goeds in"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: gedupeerden van de toeslagenaffaire Rafen en zijn moeder: "Zie hier niks goeds in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier