Talkshow M: gedupeerden toeslagenaffaire: "U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is"

Talkshow M: gedupeerden toeslagenaffaire: "U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em>: gedupeerden <em>toeslagenaffaire</em>: &quot;U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. We hebben het vandaag allemaal kunnen zien, de val van het kabinet door de toeslagenaffaire. Gedupeerden van de toeslagenaffaire doen hun verhaal. Ook Orlando Kadir die meerdere malen belachelijk is gemaakt: "Als je te vaak belt dan krijg je te horen: bel je ambassade maar op. Ik ben Hollander, welke ambassade?" Daarnaast is er nog een stuk meer leed: "U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M: gedupeerden toeslagenaffaire: "U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is"

We hebben het vandaag allemaal kunnen zien, de val van het kabinet door de toeslagenaffaire. Gedupeerden van de toeslagenaffaire doen hun verhaal. Ook Orlando Kadir die meerdere malen belachelijk is gemaakt: "Als je te vaak belt dan krijg je te horen: bel je ambassade maar op. Ik ben Hollander, welke ambassade?" Daarnaast is er nog een stuk meer leed: "U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: gedupeerden toeslagenaffaire: "U weet de helft nog niet van wat er gebeurd is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier