Talkshow M: Sigrid Kaag over aftreden kabinet: "We moeten inzetten op totale verandering"

Talkshow M: Sigrid Kaag over aftreden kabinet: "We moeten inzetten op totale verandering"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em>: <em>Sigrid Kaag</em> over aftreden kabinet: &quot;We moeten inzetten op totale verandering&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Partijleider Sigrid Kaag over het falen van het kabinet in de toeslagenaffaire: "We waren hier allemaal bij op de een of andere manier, dus we nemen die ultieme verantwoordelijkheid." Daarnaast geeft ze ook aan dat het anders moet: 'We moeten inzetten op totale veranderin. De mens centraal zetten en ook toestaan dat mensen fouten maken." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M: Sigrid Kaag over aftreden kabinet: "We moeten inzetten op totale verandering"

Partijleider Sigrid Kaag over het falen van het kabinet in de toeslagenaffaire: "We waren hier allemaal bij op de een of andere manier, dus we nemen die ultieme verantwoordelijkheid." Daarnaast geeft ze ook aan dat het anders moet: 'We moeten inzetten op totale veranderin. De mens centraal zetten en ook toestaan dat mensen fouten maken."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Sigrid Kaag over aftreden kabinet: "We moeten inzetten op totale verandering" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier