RTL Boulevard: Marieke Elsinga geschrokken van eigen trekjes in TV Kantine

RTL Boulevard: Marieke Elsinga geschrokken van eigen trekjes in TV Kantine

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

We hebben onze lachspieren weer flink getraind gisteravond bij de TV Kantine. De leukste persiflages kwamen voorbij. Zo ook die van Marieke Elsinga. Ze is eigenlijk wel wat geschrokken van alle trekjes die zij dus schijnt te hebben: "Ik zat te kijken en ik dacht: wow ik hoor mezelf. Dat is zo raar!"

<em>RTL Boulevard</em>: Marieke Elsinga geschrokken van eigen trekjes in <em>TV Kantine</em> Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. We hebben onze lachspieren weer flink getraind gisteravond bij de TV Kantine. De leukste persiflages kwamen voorbij. Zo ook die van Marieke Elsinga. Ze is eigenlijk wel wat geschrokken van alle trekjes die zij dus schijnt te hebben: "Ik zat te kijken en ik dacht: wow ik hoor mezelf. Dat is zo raar!" De video van RTL Boulevard is hierboven te zien. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is sinds donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine gemist? Tim Hofman probeert boze mensen nog bozer te maken Bekijk deze video » RTL Boulevard: Justine Marcella vindt Amalia in De TV Kantine niet gepast Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Marieke Elsinga geschrokken van eigen trekjes in TV Kantine

De video van RTL Boulevard is hierboven te zien. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is sinds donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Marieke Elsinga geschrokken van eigen trekjes in TV Kantine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier