RTL Boulevard: Rob Goossens over persiflage TV Kantine: "Zwakzinnige houten klaas"

RTL Boulevard: Rob Goossens over persiflage TV Kantine: "Zwakzinnige houten klaas"

Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: Rob Goossens over persiflage <em>TV Kantine</em>: &quot;Zwakzinnige houten klaas&quot; Hieronder zie je een fragment van RTL Boulevard. Je kan alle fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. OntgroeningHet was de TV Kantine ontgroening voor Rob Goossens. De TV Kantine stond gisteravond namelijk in het teken van RTL Boulevard. Wat vond hij daar zelf van? Rob: "Ik zie een zwakzinnige houten klaas die zich voordoet als Rob Goossens." Hij kreeg dan ook heel wat reacties na dit optreden: "Mijn inbox ontplofte." De video van RTL Boulevard is hierboven te zien. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is sinds donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine gemist? Tim Hofman probeert boze mensen nog bozer te maken Bekijk deze video » RTL Boulevard: Marieke Elsinga geschrokken van eigen trekjes in TV Kantine Bekijk deze video » RTL Boulevard: Justine Marcella vindt Amalia in De TV Kantine niet gepast Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Rob Goossens over persiflage TV Kantine: "Zwakzinnige houten klaas"

Ontgroening
Het was de TV Kantine ontgroening voor Rob Goossens. De TV Kantine stond gisteravond namelijk in het teken van RTL Boulevard. Wat vond hij daar zelf van? Rob: "Ik zie een zwakzinnige houten klaas die zich voordoet als Rob Goossens." Hij kreeg dan ook heel wat reacties na dit optreden: "Mijn inbox ontplofte."

De video van RTL Boulevard is hierboven te zien. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is sinds donderdag 14 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Rob Goossens over persiflage TV Kantine: "Zwakzinnige houten klaas" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier