Talkshow M gemist? Lamyae Aharouay over toespraak Rutte: "Mist onderdeel van het probleem"

Talkshow M gemist? Lamyae Aharouay over toespraak Rutte: "Mist onderdeel van het probleem"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Lamyae Aharouay</em> over toespraak <em>Rutte</em>: &quot;Mist onderdeel van het probleem&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 15 januari. Je kan ook de hele uitzending van 15 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever Lamyae Aharouay mist wat in de toespraak van Rutte: "Hij had het over verandering, maar hij had het niet over het fundamenteel onderdeel van het probleem. Dat kwam pas in de vragenronde." Lamyae stelt vragen bij bijvoorbeeld het handelen van de belastingdienst: "Het etnisch profileren." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Lamyae Aharouay over toespraak Rutte: "Mist onderdeel van het probleem"

Politiek verslaggever Lamyae Aharouay mist wat in de toespraak van Rutte: "Hij had het over verandering, maar hij had het niet over het fundamenteel onderdeel van het probleem. Dat kwam pas in de vragenronde." Lamyae stelt vragen bij bijvoorbeeld het handelen van de belastingdienst: "Het etnisch profileren."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Lamyae Aharouay over toespraak Rutte: "Mist onderdeel van het probleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier