The Voice of Holland gemist? Bram Sangster imponeert de jury met Holes

The Voice of Holland gemist? Bram Sangster imponeert de jury met Holes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

Brabander Bram Sangster werkt in de thuiszorg en houdt van planten. Hij doet auditie bij The Voice of Holland om zijn ene droom te verwezelijken: een carrière in de muziek.

<em>The Voice of Holland</em> gemist? Bram Sangster imponeert de jury met <em>Holes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Brabander Bram Sangster werkt in de thuiszorg en houdt van planten. Hij doet auditie bij The Voice of Holland om zijn ene droom te verwezelijken: een carrière in de muziek. Vier stoelenBram zingt Holes van Pessenger bij zijn Blind Audition. Hij imponeert de jury met zijn versie. Zijn goede stem valt duidelijk op bij de coaches. "Hoe je het verhaal vertelt, dat is echt genieten," zei Anouk. Bram koos voor haar als coach. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice of Holland gemist? Bram Sangster imponeert de jury met Holes

Vier stoelen
Bram zingt Holes van Pessenger bij zijn Blind Audition. Hij imponeert de jury met zijn versie. Zijn goede stem valt duidelijk op bij de coaches. "Hoe je het verhaal vertelt, dat is echt genieten," zei Anouk. Bram koos voor haar als coach.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice of Holland gemist? Bram Sangster imponeert de jury met Holes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier