The Voice: Effrens & Hessel du Mark zingen bijzondere versie van Harder Dan Ik Hebben Kan

The Voice: Effrens & Hessel du Mark zingen bijzondere versie van Harder Dan Ik Hebben Kan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice</em>: Effrens &amp; Hessel du Mark zingen bijzondere versie van <em>Harder Dan Ik Hebben Kan</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Effrens & Hessel du Mark zingt Harder Dan Ik Hebben Kan van BLØF. Het was een bijzondere versie. Ali B draaide voor de jongens, maar is ook kritisch. "Veel was er niet goed, maar we zijn coaches en geen juryleden." Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice: Effrens & Hessel du Mark zingen bijzondere versie van Harder Dan Ik Hebben Kan

Effrens & Hessel du Mark zingt Harder Dan Ik Hebben Kan van BLØF. Het was een bijzondere versie. Ali B draaide voor de jongens, maar is ook kritisch. "Veel was er niet goed, maar we zijn coaches en geen juryleden."

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Effrens & Hessel du Mark zingen bijzondere versie van Harder Dan Ik Hebben Kan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier