Veronica Inside gemist? Johan fileert keeper FC Emmen: "Hij heeft zo'n pens!"

Veronica Inside gemist? Johan fileert keeper FC Emmen: "Hij heeft zo'n pens!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan fileert keeper FC Emmen: &quot;Hij heeft zo'n pens!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen in niet te spreken over de spelers van FC Emmen. "Allemaal hebben ze beginnende corpulentie, het is echt een schande. En dan noemen ze zich topsporters." Ook zegt Derksen dat FC Emmen absoluut een nieuwe keeper nodig heeft: "Zoland Emmen geen keeper koopt, zijn alle investeringen weggegooid geld." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Johan fileert keeper FC Emmen: "Hij heeft zo'n pens!"

Johan Derksen in niet te spreken over de spelers van FC Emmen. "Allemaal hebben ze beginnende corpulentie, het is echt een schande. En dan noemen ze zich topsporters." Ook zegt Derksen dat FC Emmen absoluut een nieuwe keeper nodig heeft: "Zoland Emmen geen keeper koopt, zijn alle investeringen weggegooid geld."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan fileert keeper FC Emmen: "Hij heeft zo'n pens!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier