VI gemist? Johan Derksen: "Ali B is een ontzettende hork, hij kan helemaal niks!"

VI gemist? Johan Derksen: "Ali B is een ontzettende hork, hij kan helemaal niks!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

De heren van Veronica Inside hebben ook de video van een woedende Ali B gezien, tijdens de opnames van The Battles van The Voice of Holland.

<em>VI</em> gemist? Johan Derksen: &quot;Ali B is een ontzettende hork, hij kan helemaal niks!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. De heren van Veronica Inside hebben ook de video van een woedende Ali B gezien, tijdens de opnames van The Battles van The Voice of Holland. Johan Derksen wordt een beetje moe van Ali B: "Ik dacht dat Ali een verbinder was? Het is een geweldige paardenlul!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
VI gemist? Johan Derksen: "Ali B is een ontzettende hork, hij kan helemaal niks!"

Johan Derksen wordt een beetje moe van Ali B: "Ik dacht dat Ali een verbinder was? Het is een geweldige paardenlul!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? Johan Derksen: "Ali B is een ontzettende hork, hij kan helemaal niks!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier