Veronica Inside gemist? Jan Boskamp weet het zeker: "Feyenoord wint de Klassieker"

Veronica Inside gemist? Jan Boskamp weet het zeker: "Feyenoord wint de Klassieker"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Jan Boskamp weet het zeker: &quot;Feyenoord wint de Klassieker&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Dit weekend is het zover: de Klassieker wordt gespeeld in de Eredivisie. Aan Jan Boskamp de eer om de wedstrijd te voorspellen bij Veronica Inside. Hij is duidelijk: "Feyenoord gaat winnen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Jan Boskamp weet het zeker: "Feyenoord wint de Klassieker"

Dit weekend is het zover: de Klassieker wordt gespeeld in de Eredivisie. Aan Jan Boskamp de eer om de wedstrijd te voorspellen bij Veronica Inside. Hij is duidelijk: "Feyenoord gaat winnen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Jan Boskamp weet het zeker: "Feyenoord wint de Klassieker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier