Wopke Hoekstra bij Op1: "Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona"

Wopke Hoekstra bij Op1: "Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

Wopke Hoekstra bij <em>Op1</em>: &quot;Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Het kabinet is gevallen op de toeslagenaffaire. Minister van Financiën Wopke Hoekstra was te gast bij Op1, samen met partijleider van de ChristenUnie Gert-Jan Seegers. Ze gaven een toelichting op het besluit van het kabinet: "Op dit moment is de compensatie het belangrijkste voor de ouders. En voor het kabinet is het van belang dat we gewoon doorkunnen met het bestrijden van corona." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wopke Hoekstra bij Op1: "Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona"

Het kabinet is gevallen op de toeslagenaffaire. Minister van Financiën Wopke Hoekstra was te gast bij Op1, samen met partijleider van de ChristenUnie Gert-Jan Seegers. Ze gaven een toelichting op het besluit van het kabinet: "Op dit moment is de compensatie het belangrijkste voor de ouders. En voor het kabinet is het van belang dat we gewoon doorkunnen met het bestrijden van corona."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra bij Op1: "Onvermijdelijke stap, maar we moeten door met bestrijden van corona" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier