Op1 gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de toeslagenaffaire

Op1 gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de <em>toeslagenaffaire</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Janet Ramesar is te gast bij Op1. Zij is één van de de gedupeerden van de toeslagenaffaire. Ze reageert op de val van het kabinet: "Het is niet een klein foutje. Als ik iets fout doe op mijn werk dan word ik ontslagen. Het kabinet mag nog zelf kiezen." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de toeslagenaffaire

Janet Ramesar is te gast bij Op1. Zij is één van de de gedupeerden van de toeslagenaffaire. Ze reageert op de val van het kabinet: "Het is niet een klein foutje. Als ik iets fout doe op mijn werk dan word ik ontslagen. Het kabinet mag nog zelf kiezen."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier