Op1 gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: "Dat is gewoon treiteren!"

Op1 gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: "Dat is gewoon treiteren!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

De compensatie die de gedupeerden van de toeslagenaffaire als het goed is gaan krijgen, kan weer worden gevorderd door de Belastingdienst. Dat was vandaag in het nieuws.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: &quot;Dat is gewoon treiteren!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. De compensatie die de gedupeerden van de toeslagenaffaire als het goed is gaan krijgen, kan weer worden gevorderd door de Belastingdienst. Dat was vandaag in het nieuws. Lees verder onder de video. "Dat is gewoon treiteren"Gert-Jan Segers is het daar niet mee eens: "Dit zou niet moeten kunnen." Ook presentator Paul de Leeuw is verbolgen. Gedurende de hele uitzending komt hij al fel uit de hoek. Zo ook nu, hij roept door Segers heen: "Dat is gewoon treiteren!" Het kabinet van premier Mark Rutte viel vandaag vanwege de toeslagenaffaire. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: "Dat is gewoon treiteren!"

"Dat is gewoon treiteren"
Gert-Jan Segers is het daar niet mee eens: "Dit zou niet moeten kunnen." Ook presentator Paul de Leeuw is verbolgen. Gedurende de hele uitzending komt hij al fel uit de hoek. Zo ook nu, hij roept door Segers heen: "Dat is gewoon treiteren!" Het kabinet van premier Mark Rutte viel vandaag vanwege de toeslagenaffaire.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: "Dat is gewoon treiteren!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier