Live stream Vrienden van Amstel LIVE 2021

Live stream Vrienden van Amstel LIVE 2021

UPDATE: Bekijk hier de hoogtepunten van Vrienden van Amstel LIVE 2021.

Kijk hier zaterdag 16 januari vanaf 19.30 uur LIVE naar de Vrienden van Amstel LIVE. Je moet jouw kaarten bestellen via de website van Vrienden van Amstel.

Er was lang sprake van dat De Vrienden van Amstel Live in het coronajaar 2020-2021 niet door zou gaan, maar gelukkig voor de fans gaat het gewoon door! Het concert is op zaterdag 16 januari te zien via bovenstaande (betaalde) livestream.

De grootste kroeg van Nederland gaat dus gewoon open: in het lege Ahoy Rottedam vindt de 23ste editie van het grote concert plaats. Kijkers thuis kunnen zich van tevoren aanmelden via de website van Vrienden van Amstel.

Bekijk hier de complete lijst met artiesten die optreden.

Vrienden van Amstel LIVE 2021 is op zaterdag 16 januari vanaf 20.15 uur te zien via bovenstaande(betaalde) livestream.

Live stream <em>Vrienden van Amstel LIVE</em> 2021 UPDATE: Bekijk hier de hoogtepunten van Vrienden van Amstel LIVE 2021. Kijk hier zaterdag 16 januari vanaf 19.30 uur LIVE naar de Vrienden van Amstel LIVE. Je moet jouw kaarten bestellen via de website van Vrienden van Amstel. Er was lang sprake van dat De Vrienden van Amstel Live in het coronajaar 2020-2021 niet door zou gaan, maar gelukkig voor de fans gaat het gewoon door! Het concert is op zaterdag 16 januari te zien via bovenstaande (betaalde) livestream. De grootste kroeg van Nederland gaat dus gewoon open: in het lege Ahoy Rottedam vindt de 23ste editie van het grote concert plaats. Kijkers thuis kunnen zich van tevoren aanmelden via de website van Vrienden van Amstel. Bekijk hier de complete lijst met artiesten die optreden. Vrienden van Amstel LIVE 2021 is op zaterdag 16 januari vanaf 20.15 uur te zien via bovenstaande(betaalde) livestream. Bekijk ook Acda en De Munnik zijn terug: Als Ik Je Weer Zie, met Maan & Typhoon Bekijk deze video » Jinek en Beau over Vrienden Van Amstel Live: bekijk aankondiging Roel van Velzen Bekijk deze video » RTL Boulevard: Vrienden van Amstel Live gaat door, maar dan in je woonkamer Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream Vrienden van Amstel LIVE 2021
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier