Op1 gemist? Wopke Hoekstra: "Ik blijf lijsttrekker van het CDA"

Op1 gemist? Wopke Hoekstra: "Ik blijf lijsttrekker van het CDA"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Wopke Hoekstra: &quot;Ik blijf lijsttrekker van het CDA&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het kabinet is gevallen, maar volgens Wopke Hoekstra heeft dat geen gevolgen voor zijn lijsttrekkerschap bij het CDA. Voor Hoekstra is de ultieme consequentie het aftreden van het kabinet, wat vandaag dus gebeurde. Hij reageerde bij Op1. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wopke Hoekstra: "Ik blijf lijsttrekker van het CDA"

Het kabinet is gevallen, maar volgens Wopke Hoekstra heeft dat geen gevolgen voor zijn lijsttrekkerschap bij het CDA. Voor Hoekstra is de ultieme consequentie het aftreden van het kabinet, wat vandaag dus gebeurde. Hij reageerde bij Op1.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wopke Hoekstra: "Ik blijf lijsttrekker van het CDA" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier