Diederik Gommers bij Op1: "We kunnen een derde golf verwachten"

Diederik Gommers bij Op1: "We kunnen een derde golf verwachten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv.

De Britse mutatie van het coronavirus komt langzaam onze kant op, sterker nog, het is er al. Dat zal in Nederland voor grote problemen kunnen zorgen.

Lees verder onder de video.

Diederik Gommers bij <em>Op1</em>: &quot;We kunnen een derde golf verwachten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 januari terugkijken bij Gids.tv. De Britse mutatie van het coronavirus komt langzaam onze kant op, sterker nog, het is er al. Dat zal in Nederland voor grote problemen kunnen zorgen. Lees verder onder de video. "Echt zorgelijk""Wat er nu op ons afkomt, is echt zorgelijk. We kunnen een derde golf verwachten." Dat zei Diederik Gommer vanavond bij Op1. Ook legde hij uit dat in een land als Ierland het ook heel snel is gegaan met de besmettingen, nadat Ierland tijdens de kerstperiode losser met de regels omging. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Gommers bij Op1: "We kunnen een derde golf verwachten"

"Echt zorgelijk"
"Wat er nu op ons afkomt, is echt zorgelijk. We kunnen een derde golf verwachten." Dat zei Diederik Gommer vanavond bij Op1. Ook legde hij uit dat in een land als Ierland het ook heel snel is gegaan met de besmettingen, nadat Ierland tijdens de kerstperiode losser met de regels omging.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers bij Op1: "We kunnen een derde golf verwachten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier