Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van het programma Verborgen verleden duikt actrice Rifka Lodeizen in haar familiegeschiedenis. Nazi'sRifka ziet er als een berg tegenop om in het oorlogsverleden van haar vader Frank te duiken. Over hoe hij als joods jongetje aan de nazi's kon ontsnappen en over het tragische lot dat andere familieleden wachtte. VooroudersMaar ze is ook erg nieuwsgierig naar welke verhalen er voorbij de oorlog te vinden zijn. Waar leiden de Sefardische voorouders Rifka naartoe? En waar bloeien de hoop en het verzet in deze verhalen van vlucht en vervolging? Jinek gemist? Ronald de Boer deed bizarre ontdekkingen in Verborgen verleden Bekijk deze video » Verborgen Verleden: Ronald de Boer was bijna wél wereldkampioen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van het programma Verborgen verleden duikt actrice Rifka Lodeizen in haar familiegeschiedenis.

Nazi's
Rifka ziet er als een berg tegenop om in het oorlogsverleden van haar vader Frank te duiken. Over hoe hij als joods jongetje aan de nazi's kon ontsnappen en over het tragische lot dat andere familieleden wachtte.

Voorouders
Maar ze is ook erg nieuwsgierig naar welke verhalen er voorbij de oorlog te vinden zijn. Waar leiden de Sefardische voorouders Rifka naartoe? En waar bloeien de hoop en het verzet in deze verhalen van vlucht en vervolging?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier