LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet

LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet

In LuckyTV is het telefoongesprek te horen van premier Mark Rutte en koning Willy na de val van het Kabinet. Willy heeft met Máxima overlegd, en is niet van plan om het ontslag te accepteren. “Ik wil dat je het terugdraait. Wij vinden het niet verantwoord”, aldus Willy.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>LuckyTV</em>: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet In LuckyTV is het telefoongesprek te horen van premier Mark Rutte en koning Willy na de val van het Kabinet. Willy heeft met Máxima overlegd, en is niet van plan om het ontslag te accepteren. “Ik wil dat je het terugdraait. Wij vinden het niet verantwoord”, aldus Willy. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Lees verder onder de video. Willy: ‘Weet je wel wie ik ben?’“Ik accepteer het gewoon niet, dus je kan wel blijven lullen. Bied je ontslag maar ergens anders aan.” Willy wordt zelfs pissig als Rutte het probeert uit te leggen. “Ga je me nou uitleggen hoe democratie werkt? Weet je wel wie ik ben?” Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. De TV Kantine: ''Zeg maar Najib Amhalia'' (video) Bekijk deze video » LuckyTV: zoon van Lodewijk Asscher jat telefoon en gooit hem in de wc Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet

Willy: ‘Weet je wel wie ik ben?’
“Ik accepteer het gewoon niet, dus je kan wel blijven lullen. Bied je ontslag maar ergens anders aan.” Willy wordt zelfs pissig als Rutte het probeert uit te leggen. “Ga je me nou uitleggen hoe democratie werkt? Weet je wel wie ik ben?”

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Mark Rutte belt koning, maar pissige Willy weigert ontslag Kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier