Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Dit is de meest eensgezinde Kabinetsval ever’

Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Dit is de meest eensgezinde Kabinetsval ever’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Midden in de coronacrisis valt Kabinet Rutte III in verband met de toeslagenaffaire. Minister Hugo de Jonge vertelt aan Jaïr Ferwerda bij Jinek dat het wel een bijzonder aftreden van het Kabinet betreft. “Je zou kunnen zeggen: het is de meest eensgezinde Kabinetsval ever.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Hugo de Jonge: ‘Dit is de meest eensgezinde Kabinetsval ever’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Midden in de coronacrisis valt Kabinet Rutte III in verband met de toeslagenaffaire. Minister Hugo de Jonge vertelt aan Jaïr Ferwerda bij Jinek dat het wel een bijzonder aftreden van het Kabinet betreft. “Je zou kunnen zeggen: het is de meest eensgezinde Kabinetsval ever.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Dit is de meest eensgezinde Kabinetsval ever’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Dit is de meest eensgezinde Kabinetsval ever’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier