Jinek gemist? Vrienden Van Amstel Live zingen Liefde Voor Muziek

Jinek gemist? Vrienden Van Amstel Live zingen Liefde Voor Muziek

Kijk hier hoe je De Vrienden Van Amstel Live 2021 via de livestream kunt volgen.

De Vrienden Van Amstel Live waren vrijdag te gast in een speciale uitzending van Jinek, en zij gaven alvast een voorproefje op de show van zaterdagavond die via een livestream te volgen is. Onder anderen Diggy Dex en Acda & De Munnik zingen Liefde Voor Muziek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Vrienden Van Amstel Live</em> zingen <em>Liefde Voor Muziek</em> Kijk hier hoe je De Vrienden Van Amstel Live 2021 via de livestream kunt volgen. De Vrienden Van Amstel Live waren vrijdag te gast in een speciale uitzending van Jinek, en zij gaven alvast een voorproefje op de show van zaterdagavond die via een livestream te volgen is. Onder anderen Diggy Dex en Acda & De Munnik zingen Liefde Voor Muziek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Vrienden Van Amstel Live zingen Liefde Voor Muziek


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Vrienden Van Amstel Live zingen Liefde Voor Muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier