Vrienden Van Amstel: André Hazes, Rolf Sanchez oefenen Margherita (Marco Borsato)

Vrienden Van Amstel: André Hazes, Rolf Sanchez oefenen Margherita (Marco Borsato)

Kijk hier hoe je De Vrienden Van Amstel Live 2021 via de livestream kunt volgen.

Zaterdagavond kan iedereen kijken naar een hele bijzondere editie van Vrienden Van Amstel Live. En André Hazes en Rolf Sanchez zijn samen al druk aan het oefenen voor hun optreden.

Lees verder onder de video.

<em>Vrienden Van Amstel</em>: André Hazes, Rolf Sanchez oefenen <em>Margherita</em> (Marco Borsato) Kijk hier hoe je De Vrienden Van Amstel Live 2021 via de livestream kunt volgen. Zaterdagavond kan iedereen kijken naar een hele bijzondere editie van Vrienden Van Amstel Live. En André Hazes en Rolf Sanchez zijn samen al druk aan het oefenen voor hun optreden. Lees verder onder de video. Hazes en Sanchez zingen bijzonder duet bij Vrienden Van Amstel LiveIn verband met de coronacrisis is Ahoy deze keer helemaal leeg, maar je kunt thuis genieten van dit muzikale evenement via een livestream. André Hazes en Rolf Sanchez laten in een video met een oefensessie alvast zien dat zij samen een duet gaan zingen, zij treden op met Margherita van Marco Borsato. Bekijk de repetitie van André Hazes en Rolf Sanchez voor Vrienden Van Amstel Live in de video hierboven. Live stream Vrienden van Amstel LIVE 2021 Bekijk deze video » Jinek gemist? André Hazes smeet microfoon weg bij Vrienden Van Amstel Live Bekijk deze video »

Hazes en Sanchez zingen bijzonder duet bij Vrienden Van Amstel Live
In verband met de coronacrisis is Ahoy deze keer helemaal leeg, maar je kunt thuis genieten van dit muzikale evenement via een livestream. André Hazes en Rolf Sanchez laten in een video met een oefensessie alvast zien dat zij samen een duet gaan zingen, zij treden op met Margherita van Marco Borsato.

Bekijk de repetitie van André Hazes en Rolf Sanchez voor Vrienden Van Amstel Live in de video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrienden Van Amstel: André Hazes, Rolf Sanchez oefenen Margherita (Marco Borsato) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV