Dim in The Voice Of Holland: ‘Ik ben een heel ongemakkelijk persoon’

Dim in The Voice Of Holland: ‘Ik ben een heel ongemakkelijk persoon’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van The Voice terugkijken bij Gids.tv.

Dim heeft het voor elkaar weten te krijgen dat twee coaches in The Voice Of Holland voor hem zijn gedraaid. Als hij na zijn auditie op het podium staat om een woordje te spreken met de coaches, steekt hij zijn hand in zijn zak, waar Jan Smit op reageert. “Ja, ik ben een heel ongemakkelijk persoon”, aldus Dim.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Dim in <em>The Voice Of Holland</em>: ‘Ik ben een heel ongemakkelijk persoon’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 15 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van The Voice terugkijken bij Gids.tv. Dim heeft het voor elkaar weten te krijgen dat twee coaches in The Voice Of Holland voor hem zijn gedraaid. Als hij na zijn auditie op het podium staat om een woordje te spreken met de coaches, steekt hij zijn hand in zijn zak, waar Jan Smit op reageert. “Ja, ik ben een heel ongemakkelijk persoon”, aldus Dim. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dim in The Voice Of Holland: ‘Ik ben een heel ongemakkelijk persoon’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier