Iedereen Is Van De Wereld: Herman Brusselmans noemt zich ‘befkoning van België’

Iedereen Is Van De Wereld: Herman Brusselmans noemt zich ‘befkoning van België’

Herman Brusselmans heeft zich een bijzondere titel toegeëigend. Hij vindt zichzelf namelijk de ‘befkoning van België’, zo vertelt de schrijver in Iedereen Is Van De Wereld. “Dat is een kwestie van vroeg beginnen, op mijn achtste ben ik eraan begonnen. Ik ben mijn tante Sonja er nog altijd dankbaar voor.”

Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Iedereen Is Van De Wereld</em>: Herman Brusselmans noemt zich ‘befkoning van België’ Herman Brusselmans heeft zich een bijzondere titel toegeëigend. Hij vindt zichzelf namelijk de ‘befkoning van België’, zo vertelt de schrijver in Iedereen Is Van De Wereld. “Dat is een kwestie van vroeg beginnen, op mijn achtste ben ik eraan begonnen. Ik ben mijn tante Sonja er nog altijd dankbaar voor.” Bekijk het fragment van Iedereen Is Van De Wereld in de video hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Iedereen Is Van De Wereld: Herman Brusselmans noemt zich ‘befkoning van België’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier