Code Van Coppens: Xander de Buisonjé en Sem van Dijk opgesloten in escaperoom

Code Van Coppens: Xander de Buisonjé en Sem van Dijk opgesloten in escaperoom

In het nieuwe SBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escaperoom voor verschillende BN'ers.

In de aflevering van komende zondag (17 januari) proberen deelnemers Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zo snel mogelijk te ontsnappen uit hun escaperoom in de Bijlmer. Helaas gaat dit niet vanzelf, vader en zoon zullen goed moeten samenwerken om weer op vrije voeten te komen.

Bekijk het voorstukje van Code Van Coppens hieronder.

<em>Code Van Coppens</em>: <em>Xander de Buisonjé</em> en <em>Sem van Dijk</em> opgesloten in escaperoom In het nieuwe SBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escaperoom voor verschillende BN'ers. In de aflevering van komende zondag (17 januari) proberen deelnemers Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zo snel mogelijk te ontsnappen uit hun escaperoom in de Bijlmer. Helaas gaat dit niet vanzelf, vader en zoon zullen goed moeten samenwerken om weer op vrije voeten te komen. Bekijk het voorstukje van Code Van Coppens hieronder. Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: Dennis Weening en Leo Alkemade proberen samen te ontsnappen (video) Bekijk deze video » Code Van Coppens: Klaas en Fien hebben pijn door ‘flippende enkelbanden’ Bekijk deze video »

Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV