Zien: Hans Teeuwen zingt over dilemma wat moet ik met m’n lul in de lockdown?

Zien: Hans Teeuwen zingt over dilemma wat moet ik met m’n lul in de lockdown?

Hans Teeuwen zit met de handen in het haar door de lockdown. De cabaretier heeft dan ook over zijn grote dilemma een kort liedje gezongen: Wat moet ik met m’n lul in de lockdown?

Lees verder onder de video.

Zien: Hans Teeuwen zingt over dilemma <em>wat moet ik met m’n lul in de lockdown?</em> Hans Teeuwen zit met de handen in het haar door de lockdown. De cabaretier heeft dan ook over zijn grote dilemma een kort liedje gezongen: Wat moet ik met m’n lul in de lockdown? Lees verder onder de video. ‘Enige vriend die je nog een hand mag geven’Teeuwen geeft gelukkig ook antwoord op zijn eigen vraag over wat hij met zijn lul moet in de lockdown. “Ik zou zeggen: koester ‘m. Het is de enige vriend die je nog een hand mag geven. En die je in je gezicht mag spugen.” Bekijk de video van Hans Teeuwen met Wat moet ik met m’n lul in de lockdown? hierboven. Hans Teeuwen gaat los en wil dat Johan Derksen blijft: ‘Hoe goor is dit?!’ (video) Bekijk deze video » Hans Teeuwen presenteert alternatief voor Zwarte Piet: Witte Dick (video) Bekijk deze video »

‘Enige vriend die je nog een hand mag geven’
Teeuwen geeft gelukkig ook antwoord op zijn eigen vraag over wat hij met zijn lul moet in de lockdown. “Ik zou zeggen: koester ‘m. Het is de enige vriend die je nog een hand mag geven. En die je in je gezicht mag spugen.”

Bekijk de video van Hans Teeuwen met Wat moet ik met m’n lul in de lockdown? hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hans Teeuwen zingt over dilemma wat moet ik met m’n lul in de lockdown? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier