Stegeman op de Bres: Alberto Stegeman confronteert oplichter Pieter K

Stegeman op de Bres: Alberto Stegeman confronteert oplichter Pieter K

Alberto Stegman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Het programma is elke zondag om 21:25 uur te zien op SBS6.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Stegeman op de Bres</em>: <em>Alberto Stegeman</em> confronteert oplichter <em>Pieter K</em> Alberto Stegman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Het programma is elke zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Tekst gaat verder onder de video. Heftig verhaalIn de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor Karin, zij is flink belazerd door ene Pieter K. Hij zorgde met zijn gladde praatjes en talloze beloftes dat Karin tonnen kwijtraakte, Karin heeft nu niets meer. Alberto gaat de confrontatie aan met Pieter, die een luxe leven lijdt door het geld van Karin. Stegeman op de Bres is iedere zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de Bres terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Undercover in Nederland gemist? Zelfs eigen kinderen slachtoffer (video) Bekijk deze video »

Heftig verhaal
In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor Karin, zij is flink belazerd door ene Pieter K. Hij zorgde met zijn gladde praatjes en talloze beloftes dat Karin tonnen kwijtraakte, Karin heeft nu niets meer. Alberto gaat de confrontatie aan met Pieter, die een luxe leven lijdt door het geld van Karin.

Stegeman op de Bres is iedere zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de Bres terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres: Alberto Stegeman confronteert oplichter Pieter K of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier