Video: Zeeland kleurt wit nadat eerste sneeuw is gevallen in Nederland

Video: Zeeland kleurt wit nadat eerste sneeuw is gevallen in Nederland

Zoals al voorspeld was, is de eerste sneeuw van het jaar gevallen in Nederland. Volgens verschillende berichten kleurt Nederland vandaag helemaal wit, eerst het zuidwesten en vervolgens rond de avond ook het noordoosten.

Video: <em>Zeeland</em> kleurt wit nadat eerste <em>sneeuw</em> is gevallen in <em>Nederland</em> Zoals al voorspeld was, is de eerste sneeuw van het jaar gevallen in Nederland. Volgens verschillende berichten kleurt Nederland vandaag helemaal wit, eerst het zuidwesten en vervolgens rond de avond ook het noordoosten. Cadzand kleurt witOp de beelden zijn duidelijke vlokken te zien in Cadzand, Zeeland. Het eerste sneeuwlaagje is ontstaan in Nederland. Verwacht wordt dat vandaag twee tot vijf centimeter sneeuw gaat vallen. Ook in Brabant vallen de eerste vlokken uit de lucht en kleuren de wegen langzaam wit. NoordoostenIn het noordoosten en vooral het noorden moet men nog even wachten op Winter Wonderland. Daar kleurt het ergens rond de avond wit. Om deze reden kan de sneeuw zondag wel de hele dag blijven liggen in die regio. Bekijk ook Eindelijk! Sneeuw dit weekend: "Een sneeuwdek over Nederland" Bekijk deze video »
Weer :
Video: Zeeland kleurt wit nadat eerste sneeuw is gevallen in Nederland

Cadzand kleurt wit
Op de beelden zijn duidelijke vlokken te zien in Cadzand, Zeeland. Het eerste sneeuwlaagje is ontstaan in Nederland. Verwacht wordt dat vandaag twee tot vijf centimeter sneeuw gaat vallen. Ook in Brabant vallen de eerste vlokken uit de lucht en kleuren de wegen langzaam wit.

Noordoosten
In het noordoosten en vooral het noorden moet men nog even wachten op Winter Wonderland. Daar kleurt het ergens rond de avond wit. Om deze reden kan de sneeuw zondag wel de hele dag blijven liggen in die regio.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Zeeland kleurt wit nadat eerste sneeuw is gevallen in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier