Video: in 2050 moet heel Nederland aardgasvrij zijn, realistisch?

Video: in 2050 moet heel Nederland aardgasvrij zijn, realistisch?

2050 is het jaar dat alle Nederlandse huizen aardgasvrij moeten zijn. Hoe realistisch is dat eigenlijk? Olivia Manders legt uit: "Om de oude aardgasvrij te maken, moet je echt aan de bak." Daarbij moet je denken aan een elektrisch fornuis, zonnepanelen en een warmtepomp. Voor Nederland is er dus nog een hele slag te maken om in 2050 aardgasvrij te zijn.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

Video: in <em>2050</em> moet heel <em>Nederland</em> aardgasvrij zijn, realistisch? 2050 is het jaar dat alle Nederlandse huizen aardgasvrij moeten zijn. Hoe realistisch is dat eigenlijk? Olivia Manders legt uit: "Om de oude aardgasvrij te maken, moet je echt aan de bak." Daarbij moet je denken aan een elektrisch fornuis, zonnepanelen en een warmtepomp. Voor Nederland is er dus nog een hele slag te maken om in 2050 aardgasvrij te zijn. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook Onze Boerderij gemist? Slimme varkensstal is energieneutraal Bekijk deze video » Patrick Martens bezoekt tiny house in Patrick wil duurzaam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: in 2050 moet heel Nederland aardgasvrij zijn, realistisch?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: in 2050 moet heel Nederland aardgasvrij zijn, realistisch? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier