Zien: zeldzame witte reuzenpanda gefilmd in natuurpark in China

Zien: zeldzame witte reuzenpanda gefilmd in natuurpark in China

In een natuurgebied in China is hij voor het eerst gefilmd, de volledig witte reuzenpanda. Het is een albino versie van de panda en zeer zeldzaam, bij sommige dieren komt dat soms voor. Het dier is in 2019 ontdekt door onderzoekers en ze zijn hem gaan volgen, volgens onderzoekers gaat het goed met de panda.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Zien: zeldzame witte <em>reuzenpanda</em> gefilmd in natuurpark in <em>China</em> In een natuurgebied in China is hij voor het eerst gefilmd, de volledig witte reuzenpanda. Het is een albino versie van de panda en zeer zeldzaam, bij sommige dieren komt dat soms voor. Het dier is in 2019 ontdekt door onderzoekers en ze zijn hem gaan volgen, volgens onderzoekers gaat het goed met de panda. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Pandajong Fan Xing zet eerste stapjes in buitenverblijf Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video » Pandajong Fan Xing rent en klimt in buitenverblijf: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: zeldzame witte reuzenpanda gefilmd in natuurpark in China


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: zeldzame witte reuzenpanda gefilmd in natuurpark in China of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier