Video: alternatief voor musea's in Breda: straatkunst Blind Walls Gallery

Video: alternatief voor musea's in Breda: straatkunst Blind Walls Gallery

Momenteel zijn alle musea's gesloten en moeten we kunst van kunstenaars missen. Of toch niet? in Breda is er een alternatief gevonden, de Blind Walls Gallery. Dit wil zeggen dat er verschillende routes te bewandelen zijn en waar men kan genieten van straatkunst. Initiatiefnemer Dennis Elbers: "Elke schildering is geïnspireerd op een verhaal dat past bij de specifieke plek van de schildering." Hij is er al zo'n vijf jaar mee bezig, maar het resultaat mag er wezen!

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: alternatief voor musea's in <em>Breda</em>: straatkunst <em>Blind Walls Gallery</em> Momenteel zijn alle musea's gesloten en moeten we kunst van kunstenaars missen. Of toch niet? in Breda is er een alternatief gevonden, de Blind Walls Gallery. Dit wil zeggen dat er verschillende routes te bewandelen zijn en waar men kan genieten van straatkunst. Initiatiefnemer Dennis Elbers: "Elke schildering is geïnspireerd op een verhaal dat past bij de specifieke plek van de schildering." Hij is er al zo'n vijf jaar mee bezig, maar het resultaat mag er wezen! Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Diederik Gommers over heropening musea en pretparken: "Slecht idee" Bekijk deze video » Heftige boodschap van Mark Rutte: "Nederland gaat op slot" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: alternatief voor musea's in Breda: straatkunst Blind Walls Gallery


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: alternatief voor musea's in Breda: straatkunst Blind Walls Gallery of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier