Video: tijdens de training maakt Ajax zich klaar voor de klassieker tegen Feyenoord

Video: tijdens de training maakt Ajax zich klaar voor de klassieker tegen Feyenoord

Morgen (17 januari) is het zover, de klassieker Ajax - Feyenoord. Ajax maakt zich op voor deze belangrijke wedstrijd tegen de rivalen. Op de training zijn vooral lachende gezichten en uitstekende goals te zien. Het is afwachten wat de club morgen gaat doen tijdens de wedstrijd.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: tijdens de training maakt <em>Ajax</em> zich klaar voor de klassieker tegen <em>Feyenoord</em> Morgen (17 januari) is het zover, de klassieker Ajax - Feyenoord. Ajax maakt zich op voor deze belangrijke wedstrijd tegen de rivalen. Op de training zijn vooral lachende gezichten en uitstekende goals te zien. Het is afwachten wat de club morgen gaat doen tijdens de wedstrijd. Tekst gaat verder onder de video. Ajax - Feyenoord is zondag 17 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Bekijk ook Bekijk interview: Nicolás Tagliafico wil graag scoren in Ajax – Feyenoord Bekijk deze video » Video: honderden supporters steunen Feyenoord in aanloop naar Klassieker Bekijk deze video »
Sport :
Video: tijdens de training maakt Ajax zich klaar voor de klassieker tegen Feyenoord

Ajax - Feyenoord is zondag 17 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV