Video: Jutta Leerdam na EK Sprint: "Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan"

Video: Jutta Leerdam na EK Sprint: "Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan"

Op zaterdag 16 en zondag 17 januari zijn de Europese kampioenschappen allround en sprint in het schaatsen. De NOS doet vanaf 11.30 uur live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Daarnaast zijn de kampioenschappen ook te volgen via een livestream van Gids.tv.

Video: <em>Jutta Leerdam</em> na <em>EK Sprint</em>: &quot;Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan&quot; Op zaterdag 16 en zondag 17 januari zijn de Europese kampioenschappen allround en sprint in het schaatsen. De NOS doet vanaf 11.30 uur live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Daarnaast zijn de kampioenschappen ook te volgen via een livestream van Gids.tv. Sechte dagEen slechte eerste dag voor Jutta Leerdam op het EK Sprint. Ze werd vierde op de 500 meter en op de 1000 werd ze tweede. Opmerkelijk voor de schaatster want ze is wereldkampioen op de 1000 meter. Jutta is niet blij met haar prestatie vandaag: "Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan. Ik wil gewoon beter." Ze geeft echter al aan dat ze niet te kritisch op zichzelf moet zijn. Bekijk de video van het AD hierboven. EK Sprint en EK Allround Schaatsen zijn dit weekend: bekijk de voorbeschouwing Bekijk deze video »
Sport :
Video: Jutta Leerdam na EK Sprint: "Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan"

Sechte dag
Een slechte eerste dag voor Jutta Leerdam op het EK Sprint. Ze werd vierde op de 500 meter en op de 1000 werd ze tweede. Opmerkelijk voor de schaatster want ze is wereldkampioen op de 1000 meter. Jutta is niet blij met haar prestatie vandaag: "Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan. Ik wil gewoon beter." Ze geeft echter al aan dat ze niet te kritisch op zichzelf moet zijn.

Bekijk de video van het AD hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jutta Leerdam na EK Sprint: "Vandaag ging alles fout wat fout kon gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier