Video: Waarom is Donald Trump niet meer welkom in Hollywood?

Video: Waarom is Donald Trump niet meer welkom in Hollywood?

Komende week doet president Donald Trump afstand van zijn functie. Hoewel het voor sommigen als een spannende film is geweest, is Trump zelf niet meer welkom in het walhalla van de filmindustrie. Hoe komt dat toch? RTL Boulevard heeft een deel van het antwoord.

Video: Waarom is <em>Donald Trump</em> niet meer welkom in Hollywood? Komende week doet president Donald Trump afstand van zijn functie. Hoewel het voor sommigen als een spannende film is geweest, is Trump zelf niet meer welkom in het walhalla van de filmindustrie. Hoe komt dat toch? RTL Boulevard heeft een deel van het antwoord. Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: afzetting Donald Trump dreigt nadat Huis van Afgevaardigden heeft gestemd Bekijk deze video » Jinek gemist? Erik Mouthaan geeft update uit VS: "Trump kan extra straffen krijgen" Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: Waarom is Donald Trump niet meer welkom in Hollywood?

Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Waarom is Donald Trump niet meer welkom in Hollywood? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier