RTL Boulevard: Diederik Jekel wil ook een avondklok (video)

RTL Boulevard: Diederik Jekel wil ook een avondklok (video)

Het lijkt erop dat een avondklok dichterbij is dan ooit, nu ook Ernst Kuipers de noodklok luidt en het OMT dit ten strengste adviseert aan het demissionaire kabinet. Maar wat betekent zo'n vergaande maatregel eigenlijk in de praktijk? Diederik Jekel spreekt zijn zorgen uit bij RTL Boulevard.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Diederik Jekel</em> wil ook een avondklok (video) Het lijkt erop dat een avondklok dichterbij is dan ooit, nu ook Ernst Kuipers de noodklok luidt en het OMT dit ten strengste adviseert aan het demissionaire kabinet. Maar wat betekent zo'n vergaande maatregel eigenlijk in de praktijk? Diederik Jekel spreekt zijn zorgen uit bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Beat the Champions gemist? Deelnemer probeert Diederik Jekel te versieren Bekijk deze video » Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Britse coronavariant gaat R-getal verhogen" Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Boulevard: Diederik Jekel wil ook een avondklok (video)

Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Diederik Jekel wil ook een avondklok (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier