Op1 gemist? Bekijk beelden van sneeuwpret met Piet Paulusma

Op1 gemist? Bekijk beelden van sneeuwpret met Piet Paulusma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Bekijk beelden van sneeuwpret met Piet Paulusma Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 januari terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag heeft het flink gesneeuwd door heel Nederland. Weerman Piet Paulusma rapporteert live vanuit het noorden van het land over de situatie. Hij laat beelden zien van een besneeuwd landschap en sneeuwpret. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Bekijk beelden van sneeuwpret met Piet Paulusma

Zaterdag heeft het flink gesneeuwd door heel Nederland. Weerman Piet Paulusma rapporteert live vanuit het noorden van het land over de situatie. Hij laat beelden zien van een besneeuwd landschap en sneeuwpret.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk beelden van sneeuwpret met Piet Paulusma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier