Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over avondklok

Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over avondklok

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over <em>avondklok</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 januari terugkijken bij Gids.tv. In Op1 praat burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over de avondklok. Zij is van mening dat er eerst meer bewijs moet komen dat een avondklok echt iets gaat betekenen voor het virus. ''Dit is de laatste resort,'' stelt ze. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over avondklok

In Op1 praat burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over de avondklok. Zij is van mening dat er eerst meer bewijs moet komen dat een avondklok echt iets gaat betekenen voor het virus. ''Dit is de laatste resort,'' stelt ze.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma over avondklok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier