Op1 gemist? Yarah Boxman (18) over haar tienermoeder: ''Ik ben blij dat ik welkom was''

Op1 gemist? Yarah Boxman (18) over haar tienermoeder: ''Ik ben blij dat ik welkom was''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Yarah Boxman (18) over haar tienermoeder: ''Ik ben blij dat ik welkom was'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 16 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 januari terugkijken bij Gids.tv. De 18-jarige Yarah Boxman vertelt in Op1 over hoe het is om dochter te zijn van een tienermoeder. Ze vertelt dat de negatieve reacties haar niet zoveel doen. ''Natuurlijk is het vervelend om te horen,'' zegt ze. ''Maar uiteindelijk gaat het mij vooral om het feit dat mijn moeder wel heel graag wilde dat ik kwam. Daar ben ik alleen maar mee bezig geweest.'' Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Yarah Boxman (18) over haar tienermoeder: ''Ik ben blij dat ik welkom was''

De 18-jarige Yarah Boxman vertelt in Op1 over hoe het is om dochter te zijn van een tienermoeder. Ze vertelt dat de negatieve reacties haar niet zoveel doen. ''Natuurlijk is het vervelend om te horen,'' zegt ze. ''Maar uiteindelijk gaat het mij vooral om het feit dat mijn moeder wel heel graag wilde dat ik kwam. Daar ben ik alleen maar mee bezig geweest.''

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Yarah Boxman (18) over haar tienermoeder: ''Ik ben blij dat ik welkom was'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier