Roger Schmidt woest: ''Ik wil nooit meer met Bas Nijhuis praten'' (video)

Roger Schmidt woest: ''Ik wil nooit meer met Bas Nijhuis praten'' (video)

Na afloop van de wedstrijd tussen Sparta en PSV was Roger Schmidt op zijn zachts gezegd niet te spreken over scheidsrechter Bas Nijhuis.

Blessures
''Ik zag hem eerder al in twee wedstrijden en ik heb door wat hij aan het doen is,'' stelt Schmidt in een persconferentie. Volgens hem is het de schuld van Nijhuis dat er nu blessures zijn in zijn team. Bas Nijhuis reageert dat hij niet zoveel met de reactie van Schmidt kan.

<em>Roger Schmidt</em> woest: ''Ik wil nooit meer met Bas Nijhuis praten'' (video) Na afloop van de wedstrijd tussen Sparta en PSV was Roger Schmidt op zijn zachts gezegd niet te spreken over scheidsrechter Bas Nijhuis. Blessures''Ik zag hem eerder al in twee wedstrijden en ik heb door wat hij aan het doen is,'' stelt Schmidt in een persconferentie. Volgens hem is het de schuld van Nijhuis dat er nu blessures zijn in zijn team. Bas Nijhuis reageert dat hij niet zoveel met de reactie van Schmidt kan. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Veronica Inside verrast jarige Bas Nijhuis met bijzonder cadeau Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Sparta - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video »
Entertainment :
Roger Schmidt woest: ''Ik wil nooit meer met Bas Nijhuis praten'' (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roger Schmidt woest: ''Ik wil nooit meer met Bas Nijhuis praten'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier