Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Kameraad' (video)

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Kameraad' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Kameraad' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. In Brno checken de kandidaten in bij het Anybody Hotel en verdelen zich in duo’s over vier themakamers. Na binnenkomst valt de deur in het slot! Oud-Mol Jon van Eerd vertelt de kandidaten via de intercom dat ze uit hun kamer moeten ontsnappen door middel van een codewoord. Als dat lukt, verdienen ze 500 euro per duo. Maar de antwoorden die de kandidaten op de vragen geven, worden wel zichtbaar voor al hun medekandidaten. Durven ze zichzelf bloot te geven? Weegt het voordeel op tegen het nadeel? Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Kameraad' (video)

In Brno checken de kandidaten in bij het Anybody Hotel en verdelen zich in duo’s over vier themakamers. Na binnenkomst valt de deur in het slot! Oud-Mol Jon van Eerd vertelt de kandidaten via de intercom dat ze uit hun kamer moeten ontsnappen door middel van een codewoord. Als dat lukt, verdienen ze 500 euro per duo.

Maar de antwoorden die de kandidaten op de vragen geven, worden wel zichtbaar voor al hun medekandidaten. Durven ze zichzelf bloot te geven? Weegt het voordeel op tegen het nadeel?

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Kameraad' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier