Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'De rode draad'

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'De rode draad'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'De rode draad' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. De kandidaten zonder hoogtevrees komen aan in Zlín. Rik treft ze in het kantoor van Thomas Bata, gevestigd in een lift van wolkenkrabber 21. Ze gaan naar de zestiende verdieping en krijgen te horen dat ze vanaf daar, tegelijkertijd, gaan abseilen. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'De rode draad'

De kandidaten zonder hoogtevrees komen aan in Zlín. Rik treft ze in het kantoor van Thomas Bata, gevestigd in een lift van wolkenkrabber 21. Ze gaan naar de zestiende verdieping en krijgen te horen dat ze vanaf daar, tegelijkertijd, gaan abseilen.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'De rode draad' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier