Film Hail Caesar! met George Clooney zondag te zien bij SBS9

Film Hail Caesar! met George Clooney zondag te zien bij SBS9

Film <em>Hail Caesar!</em> met <em>George Clooney</em> zondag te zien bij <em>SBS9</em> Hail Caesar! is een comedy van Joel en Ethan Coen, die ook de serie Fargo hebben geregiseerd. De sterrencast van de film Hail Caesar! bestaat o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand. FilmstudioBekijk de film, die zich in de laatste jaren van het Gouden Tijdperk (de jaren '20) afspeelt zondag bij SBS9. De film beschrijft een dag in het leven van een 'studio fixer' (Josh Brolin), die zich in allerlei bochten moet wringen om de problemen van de filmstudio op te lossen. Bekijk de trailer van Hail Caesar! hierboven. Hail Caesar! is zondag 17 januari om 20:30 te zien bij SBS9. Je kunt Hail Caesar! streamen via o.a. Netflix. Bekijk ook George Clooney produceert Trial by Media, bekijk de trailer (11 mei op Netflix) Bekijk deze video » Zien: George Clooney heeft ongemakkelijk gesprek met Bridget Maasland Bekijk deze video »
Film :
Film Hail Caesar! met George Clooney zondag te zien bij SBS9

Hail Caesar! is een comedy van Joel en Ethan Coen, die ook de serie Fargo hebben geregiseerd. De sterrencast van de film Hail Caesar! bestaat o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand.

Filmstudio
Bekijk de film, die zich in de laatste jaren van het Gouden Tijdperk (de jaren '20) afspeelt zondag bij SBS9. De film beschrijft een dag in het leven van een 'studio fixer' (Josh Brolin), die zich in allerlei bochten moet wringen om de problemen van de filmstudio op te lossen. Bekijk de trailer van Hail Caesar! hierboven.

Hail Caesar! is zondag 17 januari om 20:30 te zien bij SBS9. Je kunt Hail Caesar! streamen via o.a. Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film Hail Caesar! met George Clooney zondag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV