Buitenhof gemist? Renske Leijten: "Wij voeren geen oppositie om kabinet ten val te brengen."

Buitenhof gemist? Renske Leijten: "Wij voeren geen oppositie om kabinet ten val te brengen."

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Renske Leijten: &quot;Wij voeren geen oppositie om kabinet ten val te brengen.&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Renske Leijten was vandaag te gast bij Buitenhof om te praten over de val van het kabinet. De toeslagenaffaire was hier de reden voor. Leijten spreekt aan tafel haar wens uit dat kamerleden zich wat onafhankelijker kunnen opstellen in de Tweede Kamer. En ze geeft aan dat de oppositie niet het doel heeft om de coalitie ten val te brengen. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof gemist? Renske Leijten: "Wij voeren geen oppositie om kabinet ten val te brengen."

Renske Leijten was vandaag te gast bij Buitenhof om te praten over de val van het kabinet. De toeslagenaffaire was hier de reden voor. Leijten spreekt aan tafel haar wens uit dat kamerleden zich wat onafhankelijker kunnen opstellen in de Tweede Kamer. En ze geeft aan dat de oppositie niet het doel heeft om de coalitie ten val te brengen.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Renske Leijten: "Wij voeren geen oppositie om kabinet ten val te brengen." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier