Buitenhof gemist? Tom Jan Meeus: "Avondklok is een culturele schok voor Nederland"

Buitenhof gemist? Tom Jan Meeus: "Avondklok is een culturele schok voor Nederland"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> gemist? Tom Jan Meeus: &quot;<em>Avondklok</em> is een culturele schok voor Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. De avondklok, gaat die er komen of niet? Daar wordt de komende weken druk over gepraat in het kabinet. Tom Jan Meeus, politiek journalist bij NRC Handelsblad, denkt dat de avondklok een culturele schok zal zijn voor Nederland, en dat het de aandacht afleidt van de toeslagenaffaire. Kamerlid Renske Leijten is het daar mee eens. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof gemist? Tom Jan Meeus: "Avondklok is een culturele schok voor Nederland"

De avondklok, gaat die er komen of niet? Daar wordt de komende weken druk over gepraat in het kabinet. Tom Jan Meeus, politiek journalist bij NRC Handelsblad, denkt dat de avondklok een culturele schok zal zijn voor Nederland, en dat het de aandacht afleidt van de toeslagenaffaire. Kamerlid Renske Leijten is het daar mee eens.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof gemist? Tom Jan Meeus: "Avondklok is een culturele schok voor Nederland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier